2009-04-18 16:54:18• hírek • www.danubius.hu

Hamilton dalra fakad?

A Forma 1-es pilótát kedvese, Nicole Scherzinger szeretné rábírni egy közös éneklésre. Szerinte ez gyógyír lenne a távolságra.

„Ez néha annyira kemény. Általában mindketten más helyen vagyunk a munkánk miatt, de tudom, hogy a kedvesem szeretne meglepni azzal, hogy egyszer fellép valamelyik koncertünkön. Ez olyan édes lenne." - áradozott a fiatal énekesnő.

Állítólag Lewis Hamilton nem is énekel rosszul, tehát könnyen elképzelhető, hogy nem csak a távolság legyőzéséért szeretné stúdióba rángatni a Pussycat Dolls frontasszonya. A közös munka talán felfrissíti kapcsolatukat. Az viszont biztos, hogy férfiak ezrei reménykednek abban, hogy a 24 éves pilóta magával hozza a csinos énekesnőt a Magyar Nagydíjra.

Scherzinger egyébként tervezi szólóalbumát, folytatja a közös munkát az A. R. Rahmann indiai producerrel, és tervei között szerepel egy duett Lady Gaga-val is. Mindeközben lánycsapatát, a Pussycat Dolls-t sem szeretné elhanyagolni. Lehet, hogy Nicole-nak mégsem lesz ideje összehozni az áhított szerelem-duettet? Talán több időt kéne együtt tölteni, s nem közös munkát tervezni hiányérzetünk csillapítására...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: