2020-07-17 07:56:15• hírek • Blikk.hu

Hamarosan újra visszatér a színpadra a Korda házaspár

Bár már négy hónapja kényszerű koncertszünetben telnek a Korda György–Balázs Klári művészházaspár napjai, mégsem érzik, hogy „sziesztázniuk” kellene.

– Nem szeretnénk leengedni, mert akkor sokkal nehezebb újra felvenni a fordulatszámot, ezért pszichikailag, fizikailag és szakmai szempontból is igyekszünk formában tartani magunkat – foglalta össze Balázs Klári, hogyan készülnek a folytatásra.


– Szerencsére sok mindenre van időnk, hiszen mi nem kapkodunk, betartjuk a hivatalosan megjelölt augusztus 15-i határidőt, csak ekkortól vállaltunk fellépéseket, de addig sem tétlenkedünk – mondta Magyarország egyik legnépszerűbb előadóművésze, Korda György.


– Rendszeresen skálázunk, karbantartjuk a hangunkat, hiszen nem vagyunk annyira „edzésben”, mint amikor előadásaink voltak minden héten.


– Az újrakezdés idejére nemcsak hangban, de fizikailag is szeretnénk a topon lenni – tette hozzá Balázs Klári. A házaspár mindennap szobabiciklire pattan, hogy fittek maradjanak, de amikor az időjárás engedi, a ház körül is rendszeresen nagy sétákat tesznek.
 

– Szerencsére végig ki van építve a Korda-villa körül a járda, így ott tudunk gyalogolni! Úgyis az a leghatásosabb karcsúsító torna – avat be a mindennapokba Balázs Klári. – Emellett folyamatosan hallgatjuk a dalainkat, mert úgy gondoltuk, nem árt egy kis frissítés. Nagy valószínűséggel előveszünk egy pár olyan slágert, amit már régen énekeltünk színpadon. Ezeket új köntösbe bújtatjuk, kicsit áthangszereljük – tette hozzá.
 

Azt is elárulta, ősszel nagy belföldi turnéra készülnek. Ezeken a koncertjeinken azt a korábbi tervüket is megvalósítják majd, hogy a közönséget még inkább bevonják az előadásba.
 

– Frissíteni szeretnénk a színpadképet is, ehhez rengeteg zenés filmet, produkciót néztünk végig, hogy a külső megjelenésünk az újdonságot sugározza – árulta el Korda György. – Bár nagyon bízunk a közönségben, azért bevalljuk: még tartunk attól, hogy nagy tömegbe menjünk. Egyre több hír kap szárnyra arról, hogy jön a vírus második hulláma, és ez nagyon elbizonytalanít bennünket – osztotta meg aggodalmát az énekes.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: