2009-10-28 10:33:55• hírek • Parajdi Andrea

Te mire vársz még?Jelentkezz

Induljon hát a ma délelőtt is újabb Gimik szépe 2009 jelöltekkel. A november 2-án rajtoló versenyre folyamatosan érkeznek, és folyamatosan várjuk is a fiatal jelölteket.

A mostani jelentkezőkkel együtt immár 16 középiskolás diákot mutattunk be olvasóinknak. A tapasztalatok azt igazolják, hogy a lányok még mindig jóval bátrabbak, és szívesebben vesznek részt hasonló megméretésen. Szóval, fiúk itt az idő, hogy Ti is megmutassátok benneteket is foglalkoztat a sármos megjelenés, és számotokra is fontosak a külső adottságok.

Ha még mindig kételyeitek vannak a jelentkezéssel kapcsolatban, talán érdemes szétnézni a rátok váró nyeremények között, és mérlegelni azt, hogy újév előtt mennyire jönne jól egy Adidas utalvány, egy divatos Mark cipő, vagy valamilyen férfiaknak szóló szépségápolási szolgáltatás. Arról már említést sem merek tenni, hogy azért a fiúknak is imponál, ha összesúgnak a lányok a hátuk mögött...

Egy szó mint száz keress egy jó fotó, írj egy jó szöveget és mindezt küldd a jatek@szatmar.ro e-mail címre. November elsejéig jelentkezhetsz.


Pleth Edina 18 éves, az Elisa Zamfirescu Technikai Kollégium diákja. Szeret zenét hallgatni és bulizni a barátokkal.

Pleth Edina
Pleth Edina


Dézsi Szintia 15 éves, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium IX-es  tanulója. Szabadidejében szeret internetezni, filmet nézni es zenét hallgatni. Imád a barátaival szórakozni amikor teheti velük tölti az időt.

Pleth Edina
Dézsi Szintia


Bakó Dorottya, 14 éves a Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulója. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, zenét hallgatni és filmet nézni.

Bakó Dorottya
Bakó Dorottya

 


Nyeremények:

A Gimik szépe 2009 versenyének győztesei értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, a legszebbekre valódi ajándéközönt zúdítunk.

Lányok:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal ajándékozza meg a „szépségkirálynőt", vagyis összértékben 450 lejes vásárlási kupont válthat be a korona viselője.

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer az első udvarhölgy: saját maga döntheti el, hogy angol, román, vagy német nyelvtudását fejlesztené tovább.

III díj -A második udvarhölgy a Fitland Szalon 200 lejes ajándékutalványát használhatja fel.

Fiúk:

I díj - az Aphrodité Szépségszalon, a Szatmárnémeti Adidas Bolt, illetve a Mark Cipőüzlet külön-külön egy 150 lejes utalvánnyal kedveskedik a legvonzóbb gimis srácnak

II díj - a Bridge Language Study House jóvoltából egy 360 lejes nyelvtanfolyamot nyer a verseny második helyezettje. Angol, román, vagy német nyelvtanulási lehetőség közül lehet válogatni

III díj -A harmadik helyen befutó versenyzőt a Fitland Szalon 200 lejes utalvánnyal jutalmazza

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: