2013-11-27 14:03:52• hírek • Szatmár.ro

Hamarosan nyit a Mikulás Bazár

December 3 és 6 között a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet ismét megnyitja a Mikulás Bazár kapuit.

A Caritas által szervezett Mikulás Bazár már 7 éve örvendezteti meg a Szatmárnémeti családokat az elérhető árú ajándéktárgyakkal és Mikulás látogatásának megszervezésével, aki évről-évre apró ajándékokkal lepi meg a kicsiket. A Bazárban eladott tárgyakból befolyt összeget a Szervezet minden esetben a kedvezményezettei javára fordítja. 2013-ban a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet a gyermekek támogatását fordítja az eladásból befolyt összeget.

A Coposu sétányon felállított Bazárban két házikóban különböző ajándéktárgyakkal, játékokkal, díszekkel a harmadik házikóban pedig a Szervezett ellátottai által készített kézműves tárgyakkal és házi csokival várja az érdeklődőket a Caritas. A Bazár december 3-án 14 - 18 óráig, 4-én, 5-én és 6-án pedig 11-19 óra között tart nyitva.

2013-ban adománygyűjtés is lesz a Mikulás Bazárban. A Szatmári Egyházmegyei Caritas a közösség támogatásával szeretne örömöt vinni a Mia Munteanu Alapítvány által működtetett „Diana Ház" kis lakóinak életébe is. Itt 23, 12 és 18 év közötti árva gyerek nevelkedik, akiket a szüleik sorsukra hagytak. Füzeteket, írószereket, színes ceruzát, filctollakat és édességeket tartalmazó ajándékcsomagokat várunk a Mikulás Bazárban december 4 és 6 között a Coposu sétányon, a Caritas ellátottai által készített termékeket árusító házikóban.

A Mikulás december 5-én 13 és 16 óra között várja a gyerekeket a Coposu sétányon a Mikulás-házban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: