2018-01-11 09:46:38• hírek • Bede Emőke

Hamarosan megjelennek az első munkagépek a NEPI területén

Már évek óta a sajtó és a közvélemény újra és újra felbukkanó témáját képezi, hogy mikor válnak valóra az ígéretek, mikor épül végre meg a NEPI Rockcastle által megálmodott Shopping City.

Végre úgy tűnik, a New Europe Property Investments Rockcastle a tettek mezejére lép. A vállalat képviselője szerint már megkezdték a munkaterület előkészítését az építkezésre. A közeljövőben pedig megjelenhetnek az első munkagépek is a terepen, és elkezdődhet az építkezési folyamat.
 

A NEPI Rockcastle december 6-án kapta meg az építkezési engedélyt. Ám a projektet megálmodó cég nem csak egy pláza építését vállalta magára. Tervei között szerepel az is, hogy egy modern, a standardoknak megfelelő körforgalmat épít, felújítja a Dunarii és a Digului utcát, egyedülálló módon pedig egy gyalogosok és biciklisek közlekedésére kialakított híd finanszírozásába is beszáll 100 ezer euróval. A híd segítségével a város jobb oldalán lakók gyalogosan juthatnak át a plázához.
 

A tervek szerint a mega mall a 2018-as év végén nyitná meg kapuit a vásárlók előtt.  A 36,500 négyzetméter alapterülettel rendelkező plázában számos ismert márka üzlete kap majd helyet, az emeleten számos étkezési lehetőséggel és egy hat termes mozival.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: