2017-07-03 11:27:30• hírek • (x)

Hamarosan interneten is rendelhetsz a Confort étterem finomságaiból

A szatmáriak imádják az étteremben készített kitűnő, akár egy méteres pizzákat!

Nagyon éhes vagy és valami laza finomságra vágysz? Imádod a pizzát? Akkor a 0361-915-ös vagy a 0361-800-801-es telefonszámot írd fel valami könnyen elérhető helyre! Ezeken a számokon érheted el a Confort éttermet, ahol a város talán legjobb pizzái készülnek.

Az utóbbi időben igazán nagyot bővítettek főleg a pizzák terén. Na, nem az amúgy is hatalmas választékhoz nyúltak, hanem a mennyiséghez! Ha ugyanis egy 33 centi átmérőjű pizzát rendelsz, még egyet kapsz ajándékba – az olasz finomság ára pedig csak 25.90 lej!

Tudnod kell azt is, hogy egy ideje már egyméteres pizzát is készítenek a Szatmárnémeti étteremben! Az egy méter hosszú pizza 25 centi széles, súlya pedig 1600 gramm, szóval több, mint másfél kiló! Ebből egy kisebb család minden tagja jól lakik, sőt, talán vacsorára is marad egy-két szelet! Egy ilyen pizza ára pedig csak 45 lej!

Ha pedig az újdonságoknál tartunk: nagy erőkkel készül az étterem új internetes oldala, amelyen a teljes választék ismertetése mellett akár az aktuális napi menüvel kapcsolatban is részletes információkat találsz és lehetőség lesz az internetes ételrendelésre is. De addig is, ha az aktuális napi menü érdekel, akkor keresd fel az étterem Facebook-oldalát, ide kattintva!

Ne feledd: ha éhes vagy, hívd a 0361-915-ös vagy a 0361-800-801-es számot, és add le rendelésed! Szintén ezeket a számokat hívhatod, ha az isteni és bőséges napimenüből szeretnél rendelni, vagy ha asztalt foglalnál az étteremben egy meghitt vacsorához. Vagy térj be személyesen hozzájuk: a Confort éttermet az új városközpontban, a Babes-Bolyai Tudmányegyetem szatmárnémeti kirendeltségével és a jogosítványhoz szükséges vizsga termével szemben találod meg a Petőfi utca elején.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: