2018-02-15 11:20:39• hírek • (x)

Hamarosan gazdára talál a harmadik Dacia Duster is a Shopping Plazában

Te se hagyd ki a lehetőséget, csinálj magadnak szabadidőt március 1-jén, csütörtökön!

18:00 órától ünnepélyes megnyitóval kezdődik a program a szatmárnémeti Shopping Plazában, ahol egy szerencsés vásárló egy vadonatúj autóval lesz gazdagabb. Gyalog érkezni, majd négy keréken gurulni haza egy új Dacia Duster tulajdonosaként? Téged is felcsigáz a gondolat, nem igaz?


Akkor te se hagyd ki a programokat, amik garantáltan felpörgetnek majd a sorsolás előtt! Az ünnepélyes díjátadót a Passion Moms, a Piticii Pasionați, a Passion Kids, Passion For Salsa felnőtt táncosai teszik színesebbé, a vendégek átmozgatásáról pedig Brigi gondoskodik, aki a legpörgősebb Zumba gyarkolatokkal készül a közönségnek. A legkisebbek szórakoztatásáról Ella Bella gondoskodik.


Ne feledd, március 1-jén, csütörtökön este 19:00 órakor minden kiderül! Ha mégsem te nyernéd a fődíjat, akkor sincs okod a búslakodásra, hiszen a vásárlók közül10 szerencsés egy-egy 300 lej értékű nyereményszelvény tulajdonosa lesz. Hogy mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson? Vásárolj a Shopping Plaza bármelyik üzletében minimum 100 lej értékben, keresd meg a földszinten a Sensibluval szembeni információs pontot, töltsd ki a szükséges jelentkezési lapot és máris ott vagy a lehetséges nyertesek között! 


Ha valamiért mégsem tudnád a helyszínről követni az eseményeket, akkor se aggódj: a sorsolást a TV is közvetíti majd, és az esemény  Facebook oldalán is mindent nyomon követhetsz majd.


Téged is vár a Shopping Pláza! Ünnepeljük együtt a tavaszt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: