2016-07-29 14:27:19• hírek • Szatmar.ro

Hamarosan fizet a Szülőföldön magyarul!

Örömteli hírrel szolgálhatunk a (nem csak) Szatmár megyei diákok számára:  a 2015/2016-os évi Szülőföldön magyarul program támogatásainak folyósítása augusztus 19-én elkezdődik.

Az ütemezés megtalálható a program weboldalán (www.szulofoldonmagyarul.ro), hasonlóan az előző évekhez ABC sorrendben történik a kifizetés, és kilenc héten át tart.

Előszőr azok számára történik az utalás, akik már rendelkeznek OTP folyószámlával. Akik még nem rendelkeznek vele, azoknak a bank számlát nyit, és kártyát állít ki. A programiroda értesíti az igénylőket a kártyák átvételének helyéről és idejéről. Az új kártyások október második felében számíthatnak a támogatásra.

Idén a nevelési, oktatási támogatás összege 237 lej, a hallgatói 40 lej.

Hamarosan mindenki számíthat az értesítő levélre.

"Ugyancsak értesítést küldünk azon igénylőknek, akiknek van ugyan számlaszámuk, de nem aktív, vagy egyéb okok miatt nem használható. Ez esetben személyesen, a legközelebbi OTP kirendeltségnél szükséges a felmerült problémákat elintézni, ellenkező esetben a támogatás nem utalható", hívja fel a figyelmet Kovács-Ferenczi Noémi programkoordinátor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: