2013-02-05 13:53:46• hírek • Szatmár.ro

Hamarosan esküvői vásár a Grand Mallban!

A szatmárnémeti Grand Mall február 8-10. között első alkalommal szervezi meg a "Grand Mariage" Esküvői Vásárt, amely az áruház II. emeleti, elegáns rendezvénytermében mutatja be a helyi esküvős szakma színe-javát.

A több mint 30 kiállítóval megrendezésre kerülő esküvői vásár egy átfogó képet kíván adni a hazai piac nyújtotta lehetőségekről és egyben megkönnyíti a házasságkötés előtt álló fiatalok és családtagjaik dolgát, hiszen minden a témához kapcsolódó szolgáltató elérhető lesz egy helyen.

A különleges választékból személyesen emelhetik ki azokat, ami ízlésüknek és igényeiknek leginkább megfelel. Páratlan lehetőség, hogy a kiállítás három napja alatt személyes tapasztalatokkal gazdagodhatnak a látogatók és díjmentesen szakmai tanácsokat is kaphatnak profi szakemberektől.

A "Grand Mariage" bemutatja az esküvő- és rendezvényszervezés legapróbb részleteihez kapcsolódó szolgáltatókat. Neves ruhaszalonok, cukrászdák és éttermek, dekorációs cégek, virágüzletek, fotó-videó stúdiók szerepelnek a kiállítók között, valamint táncbemutatók, élő koncertek és divatbemutatók teszik még vonzóbbá az eseményt.

A rendezvényen jelen lesz a Beauty International Kft, a Poesis Étterem, a Regina Szalon, a Fantezia Decor, a Karanjud Blum Virágüzlet, az Ecomoda, Anca Madalina, a Maribel Party, a Garada dekorációk, a kolozsvári Maya Fashion, az Anastasia Szalon, az Art Foto Gabriela, az Unique Art, DJ Vasi Miclaus, a Blody Collection, a Belliny Cocktail, Bianca Szalon, az Anna Decor, az R-studio, a Foto Infolio, Emese Szűcs Make Up Artisti, Etna Flora virágüzlet, Bianca Ruhaszalon, az Aurora Étterem, Sergiu Fotó-Videó, a nagybányai Irina Stela Szalon, a Somesul Nyomda, varga Maria, Virágüzlet, Hutton, a Cristian Style, a Loga Dance School, a Party Service, a Santec Cukrászda, az Impatiens és az Interstyle Models.

A "Grand Mariage" február 8-án, pénteken 12 órától nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.

Az eseményre a belépés ingyenes!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: