2013-08-29 13:43:10• hírek • Póti Orsolya

Hamarosan dzsessz, folk és reggea koncertek

Helyi zenekarok, együttesek mutatkoznak be a szeptemberi hónap folyamán, és az egyik koncert keretében egy fotókiállítás is megtekinthető lesz. Mindezekre a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében kerül sor.

A szatmárnémeti G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szeptemberben legalább négy koncerttel és egy fotókiállítással készül. Minden bizonnyal mindenki meg fogja találni a számára megfelelő programot, hiszen a dzsessz, a reggea, a folk és a rock zenék kedvelőire egyaránt gondoltak a szervezők.

A koncertsorozat egy folkesttel kezdődik szeptember 6-án, péntek este 19 órától a Corneliu Coposu sétányon. A rendezvény keretében fellép az "Emilian Onciu" Folkcsoport, Florin Micas és a Punctul Urmator zenekar. Szeptember 7-én, szombat este 20 órától a reggea és ska zene kedvelői bulizhatnak egy jót a Straight Up zenekar koncertjére, szintén a Szamos áruház előtti rendezvénytéren.

Egy héttel később, szeptember 13-án este 20 órától a Jazz Waves Trio & Brigitte zenél a Corneliu Coposu sétányon, a koncert keretében pedig megtekinthető Robert Costea fotóművész „Dzsessz a lencséken keresztül" (Jazz-ul prin lentile) című fotókiállítása. Rossz idő esetén a rendezvényre a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban kerül sor.

A szeptemberi rendezvénysorozatot egy rockkoncert zárja, amelyre szeptember 21-én, szombat este kerül sor. Ennek keretében fellép a kolozsvári Divided by Perception, a szintén kolozsvári Decease és a nagykárolyi Noir. Erre a koncertre egy belépőjegy ára 10 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: