2020-06-02 07:49:01• hírek • Blikk.hu

Hamarosan bemutatásra kerülő filmjéről mesélt a magyar színművésznő

Goztola Krisztina, színésznő beszélt a hamarosan bemutatásra kerülő új filmjéről, ami Cannes helyet Indiában lesz majd először látható.

Milyen érzés, hogy Indiában lesz – Cannes helyett – a Le Collier (A nyaklánc) című film bemutatója, ön szerint ez levon bármit a rangjából?

– Nem gondolom, mert arra törekedtünk, hogy ne online bemutatója legyen a filmnek, és ez az indiai helyszínnek köszönhetően megvalósulhat. A másik fő célunk az volt, hogy a munkánk végeredménye eljusson azokhoz a producerekhez, rendezőkhöz, akikhez én is szeretném. Ez pedig a bemutatót követően ugyanúgy meg fog történni, mintha Cannes-ban lenne a premier.

Elképzelhető, hogy emiatt kevesebben kísérik majd figyelemmel a filmet ?

– Nem hiszem. A francia televízió ugyanúgy leadja majd, annak pedig, hogy a magyar televíziók leadják-e, úgy gondolom, nincs köze az első vetítés helyszínének. Lehet, hogy Cannes miatt többen felkapnák rá a fejüket, de az én karrieremre és azokéra, akik dolgoztak benne, ennek nem lesz különösebb hatása.

Ön szerint járnak majd az emberek moziba, ha vége a veszélyhelyzetnek?

– Optimista vagyok, bízom benne, hogy újra járnak majd az emberek moziba. Az emberiség mindig ment keresztül nehéz időszakokon, történtek velünk borzalmas dolgok, és ahogy a történelem során már annyiszor, túl leszünk ezen is.

Akkor minden visszatér a normális kerékvágásba?

– Bízom benne, hogy ez az egész arra is jó volt, hogy jobban tudjuk értékelni azt, ha együtt vagyunk, ha a barátok beülnek egy színházba vagy egy moziba. Ezeket a pillanatokat talán jobban meg fogjuk becsülni, mint eddig.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: