2018-02-12 14:31:29• hírek • Oszkó Viktória

Hamarosan applikáción keresztül jelenthetjük majd be a problémáinkat

Butka Gergely, Kereskényi Gábor polgármester tanácsadója elmondta, hogy már tesztüzemmódban van az a telefonos alkalmazás, amely elérhető lesz iOs és Android operációs rendszerről is.

Egy úgynevezett városi applikációról van szó, ami nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy Szatmárnémeti lakosai kényelmesebben intézhessék ügyeiket akár az Apaservnél, akár a rendőrségnél, akár a Polgármesteri Hivatalnál.


A cél az lenne, hogy a város lakosai könnyebben jelenthessék problémáikat, és hogy kevesebb adminisztrációs felületet kelljen bejárni ahhoz, hogy az ügyintézőkhöz jusson egy-egy bejelentés. Az elképzelések szerint az alkalmazás letöltése után lehetőség nyílik majd arra, hogy a megfelelő menüpontban rövid üzenetben elküldjük az illetékeseknek, milyen jellegű gondra szeretnénk minél előbb megoldást találni. Ezután válaszüzenetben tájékozódhatunk majd a lehetőségekről.


Butka Gergely elmondása szerint az alkalmazás valamikor tavasszal indulhat el. Emellett azt is megemlítette, hogy egy közvéleménykutatás szerint, amelyet már 1000-nél többen töltöttek ki, az emberek 80%-a jó ötletnek tartja az alkalmazás bevezetését.


Hasonló applikáció egyébként már Nagyváradon is létezik, ott 100.000-ren töltötték már le készülékükre.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: