2013-04-15 17:05:54• hírek • Póti Orsolya

Hamarosan: Vidám Versek Versmondó Versenye

A Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont április 26-27. között rendezi meg a Vidám Versek Versmondó Versenyének országos döntőjét a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség és az Oktatásügyi Minisztérium támogatásával - tájékoztatott Szász Piroska főtanfelügyelő-helyettes.

Az I-VIII. osztályos tanulók számára meghirdetett Vidám Versek Versmondó Versenye többéves múltra visszatekintő rendezvény Szatmárnémetiben, mely minden évben a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont szervezésében kerül megrendezésre.

A versmondó verseny az évek során országos szintűvé nőtte ki magát, így immár negyedik éve annak, hogy a megmérettetés országos szakasza az Oktatásügyi Minisztérium támogatásával kerül megrendezésre.

A verseny országos szakaszára április 26-27. között kerül sor, mint minden évben, idén is a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum dísztermében - tájékoztatott Szász Piroska főtanfelügyelő-helyettestől.

A két napos rendezvényre körülbelül száz versenyzőt és 18 kísérőtanárt várnak 16 megyéből, és a résztvevőknek egy tanulmányi kirándulást is szerveznek a szombati nap folyamán Nagykárolyba.

A rendezvény programja már összeállt: április 26-án, pénteken 18 órától kerül sor a megnyitó ünnepségre, szombaton reggeltől pedig kezdetét veszi maga a verseny, amelyet négy kategóriában rendeznek meg. A verseny után Nagykárolyba utazhatnak a versenyen résztvevők, a kirándulás után pedig díjátadó gálára kerül sor szintén az iskola dísztermében.

Az országos versmondó versennyel párhuzamosan kerül sor a tantervírók szakmai megbeszélésére, amelyre 24 tantervíró pedagógust várnak - tudtuk meg Szásztól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: