2013-05-10 16:26:57• hírek • Póti Orsolya

Nyílt napra került sor a Hám Jánosban

A Szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum diákjaival és tanáraival beszélgethettek a VIII. osztályt végző diákok a május 10-én megszervezett nyílt napon. A rendezvény keretében az iskola filmjét is bemutatták a vendégeknek.

Hat szatmárnémeti általános iskola lelendő kilencedikes diákjai látogattak május 10-én, pénteken 8.00-15.00 óra között a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumba, ahol a tanintézményben zajló tevékenységekbe nyerhettek betekintést.

A nyílt nap szervezői a II. osztály tantermében és a díszterembe várták a vendégeket, ahol bemutatták nekik az iskola filmjét, amelyet a tanintézmény egyik volt diákja készített. Emellett a VIII. osztályos diákok elbeszélgethettek az iskola diáktanácsának tagjaival, akiktől rengeteg hasznos információt szerezhettek.

Mint megtudtuk az idei nyílt napon a Balcescu-Petőfi Általános Iskolából, a Ion Creanga Általános Iskolából, a 10-es Számú Általános Iskolából, a 21-es Számú Általános Iskolából, az Avram Iancu Általános Iskolából, valamint a Mircea Eliade Általános Iskolából érkeztek diákcsoportok.

A nyílt nap mellett a Hám János Líceum egy standdal is bemutatkozott a Középiskolák Börzéjén, amelyet szintén május 10-én került megrendezésre a Szatmár Megyei Tanács és a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség szervezésében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: