2014-11-17 09:37:48• hírek • Blikk.hu

Halottként emlékeztek Kozsóra a Rockmúzeumban

Ez aztán a morbid tévedés. Az Égi zenészek termében állították ki Kozso fotóját a budapesti Rockmúzeumban. Az intézmény ebben a helyiségben emlékezik meg az elhunyt zenei nagyságokról. A múzeum nevében B. Tóth László a Blikken keresztül kért elnézést a kínos bakiért.

Aggódó olvasó írt a Blikknek, hogy nemrég furcsa dolgot fedezett fel a budapesti Rockmúzeumban.

- A Rockcsarnokban az Égi zenészek termében a falon Kozso képe is kint volt 2014-es dátummal. Kérdésemre, hogy meghalt-e Kozso, igennel felelt az ott dolgozó hölgy. Itthon kerestem róla információt, de a haláláról - szerencsére - nem találtam semmit. Örömmel olvastam azonban a cikket Kozso lábadozásáról - mesélte a Blikknek Zsófi, akinek igaza van, a zenészt az egyik vidéki kórházban kezelik.

Kozsót úgynevezett agyi ér-torz képződmény miatt műtötték, állapota javul, de még hosszas rehabilitáció vár rá. Ahogy arról korábban írtunk, Kozso hosszan gondolkodott azon, vállalja-e az operációt. Végül a beavatkozás mellett döntött, mivel az elváltozás miatt állandó életveszélyben volt.

A történtek után ellátogattunk a Rockmúzeumba, ahol az Égi zenészek termében a falon jól látszik, hogy nemrég levettek onnan egy bekeretezett fotót. A múzeum egyik megálmodója, az ismert lemezlovas-rádiós B. Tóth László elnézést kért a történtekért.

- Jaj! Sajnos egy buta információ miatt került ki a kép, ami szerencsére nem volt hosszú ideig a falon. Tévedésből történt az egész, bár én nem voltam a helyszínen, de a kollégák internetes hírek után döntöttek úgy, hogy kiteszik. Ostoba dolog volt, ami miatt elnézést kérek. Azt mondják, hogy akinek a halálhírét keltik, az sokáig fog élni. Biztos, Kozso esetében is így lesz! Sok kalandunk volt együtt, jóban vagyunk, még egyszer elnézést kérek tőle! - tette hozzá B. Tóth.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu portálon, kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: