2011-11-17 15:28:10• hírek • Kocsis Zoltán

Halott hajléktalant találtak a szemetesben

Illusztráció
Illusztráció

Egy férfi holttestére bukkant Szatmárnémetiben egy nő, miközben útban volt saját munkahelye felé. Az eset még szerdán történt, a rendőrség kizárja az idegenkezűség lehetőségét - tette közzé a Szatmár Megyei Rendőrség.

A nő a Corvinilor utcán tartott éppen munkahelye felé, amikor az egyik szemetes kukában rátalált az élettelen férfire. A 10.33 órakor értesített rendőrök megállapították, hogy egy 42 éves szatmárnémeti illetőségű hajléktalanról van szó.

A férfi rendőrség tájékoztatása szerint elsősorban a 14-es lakónegyed környékén volt ismert, ahol koldulásból tengette nyomorúságos életét. A kukába vélhetően azért mászott bele, mert könnyíteni akart magán. Kevéssel ezt követően halt meg, a jelek szerint szívinfarktust szenvedett.

Az első vizsgálatok nem utalnak idegenkezűségre, azaz a gyilkosság eshetőségét nagy valószínűség szerint ki lehet zárni. A halál pontos okának megállapítására mindenesetre akkor kerülhet sor, miután elvégezték a boncolást. Annyit viszont megállapítottak, hogy a férfi alkohol hatása alatt állt, amikor életét vesztette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: