2009-05-06 16:25:06• hírek • Gozner Gertrud

Halmozta a kihágásokat

Többszörösen vétett a közlekedési szabályok ellen az a fiatalember, akit Madarászon fogtak el a rendőrök.

Az erdődi rendőrőrs tagjai rutinellenőrzéseket végeztek az utakon, amikor megállították egy 27 éves fiatalembert Madarász település határában. A férfi nem rendelkezett semmilyen kategóriájú hajtási jogosítvánnyal, ráadásul erős alkoholszagot árasztott.

Nyomban megszondáztatták a sofőrt, akinél különösen magas alkoholszintet mértek. Később bekísérték az illetőt a kórházba, hogy az ügyészi aktához pontosabb meghatározzák a vérben található alkohol mennyiségét.

A rendőrök egyúttal azt is észrevették, hogy az ittas sofőr által vezetett gépkocsinak ideiglenes rendszámtáblája van, amelynek április elején lejárt az érvényességi ideje. Tehát a feltartóztatott sofőr bűnlajstroma még forgalmi engedély nélküli vezetéssel is tetéződött.

A nyomozás kiterjesztése során a rendőrség eljutott ahhoz a 19 éves fiatalemberhez, aki kölcsönadta a gépkocsit a részeg barátjának, holott tudta, hogy az ivott és hajtásija sincsen. Mindkét fiatal ellen eljárást indul a közlekedési szabályokban elkövetett halmozott vétségek miatt.

Az erdődi rendőrőrs tagjai rutinellenőrzéseket végeztek az utakon

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: