2012-10-02 08:59:28• hírek • Póti Orsolya

Versekkel és dalokkal köszöntötték az időseket

A Szatmári Művészeti Iskola diákjai október elsején, az Idősek Nemzetközi Napja alkalmából a Szent Jakab Idősnapközibe látogattak. A diákok versekkel és dalokkal köszöntötték a központ tagjait.

Az Idősek Világnapja alkalmából Szatmárnémetiben is számos rendezvény zajlott le. A Szatmári Caritas Szervezet égisze alatt működő Reménység Központon kívül a Szent Jakab Idősnapközibe is derű és jó hangulat költözött október elsején, hiszen a Szatmári Művészeti Iskola diákjai ünnepi műsorral lepték meg az időseket.

Az iskola nyolc tanulója - Bartók Alpár, Komáromi Bettina, Maroscsák Dániel, Bartók Boglárka, Varga Zsuzsanna, Tóth Rudolf, Bratis Bogdan, Mahtari Yassin - Csendes Judit és Budean Mihály Judit zongora tanárnők, valamint Kovács Éva színművésznő segítségével készültek fel a műsorra. A tehetséges diákokat Deac Mircea, a Művészeti iskola igazgatója és néhány szülő kísérte el az idősnapközibe.

Az idősek nagy élvezettel hallgatták a zenedarabokat és a verseket. Az előadás után a diákok és az idősek közösen uzsonnáztak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: