2016-10-28 13:08:08• hírek • (x)

Halloweeni nyílt napot tartanak az Energy Kardio Clubban

Október 31-én 31 százalékos kedvezménnyel köthetsz éves bérletet!

Közeleg a karácsony, a nagy evések ideje. Most azonban itt az ideje eldöntened, hogy a közelgő ünnepek alatt újabb kilókat akarsz felszedni, vagy az életmódváltás mellett döntesz! Mert csak a te döntésed, hogy pár hónap alatt vékonyabb, izmosabb, szálkásabb, vagy akár erősebb szeretnél lenni!

Ha a változtatás mellett döntöttél, csak nem tudod, hogy hogyan kezdd el új életed, akkor október 31-én, hétfőn mindenképp látogass el a Shopping Plázában található Energy Kardio Clubba! Hétfőn ugyanis halloweeni nyílt napot tartanak, amelyen kipróbálhatod a legnépszerűbb edzésformákat, hogy eldöntsd, melyiket gyakorolnád hetente akár többször is, a kitűzött cél elérése érdekében.

Most ingyen kipróbálhatod a TRX-et, az Indoor Cyclingot, a Body Pumpot, a Funkcionális Tréninget, a Tae-Bo-t, a Body Artot vagy a Military Workoutot, hogy megtaláld a neked való mozgásformát. Ha pedig nem sikerül választanod, akkor az edzők saját edzésprogramot állítanak össze, a maximális hatás érdekében pedig egy nutricionista szakember is segít az optimális étrend összeállításában.

Mivel halloweeni rendezvényről van szó, a szervezők csak annyit kérnek, hogy legalább egy fekete ruhadarab legyen rajtad, vagy öltözz be valami rémisztő maskarába, de csak olyanba, ami nem zavar az edzésben. S mivel az ünnephez hozzátartozik a cukorka-ajándékozás, legyen nálad néhány szem, hogy jutalmazhasd az edzőket és edzőtársaidat - ugyanis egész évben ők adják a cukorkát.

Ha pedig a bérletvásárlás mellett döntesz, akkor 10 százalékos kedvezménnyel köthetsz havi bérletet, vagy akár 31 százalékkal olcsóbban válthatsz egy éves bérletet. Ha bármi kérdésed van, hívd a 0770-765-371-es számot! Ezt a lehetőséget vétek lenne kihagyni!!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: