2013-10-30 18:08:04• hírek • (x)

Halloween-hangulat lesz a hétvégén az Aquastarban

A hétvégén relaxáló éjszakai fürdés, borkóstolás és töklámpás-készítő verseny is lesz az aquaparkban.

November 2-án, szombaton színes programokkal várja a gyerekeket és a felnőtteket az Aquastar aquapark. Az biztos, hogy minden korosztály meg fogja találni a neki tetsző programokat. A gyermekek például a töklámpás-készítésben lelhetik örömüket, ami egyuttal verseny is lesz, hiszen díjazni fogják a legjobban sikerült lámpásokat. Sőt, a gyerekek nem csak a helyszínen készített halloweeni töklámpással szállhatnak versenybe, hanem akár az otthon, vagy az óvodában-iskolában elkészítettel is értékes nyeremények birtokába juthatnak.

S amíg a gyermekek a tökfaragással vannak elfoglalva, a felnőttek sem fognak unatkozni. Nekik ugyanis borkóstolást szervez szombatra az aquapark, a borok közötti eligazodásban pedig egy igazi sommelier fog segédkezni.

A késő esti órákban pedig szintén lesz halloweeni program az Aquastarban: a kevéssel 22 óra után kezdődő éjszakai fürdőzésen relaxáló zene szól majd, szauna-szeánsz is lesz és természetesen kényeztető fürdő - a program pedig hajnali 2.30 óráig fog tartani. Az éjszakai fürdőzésre egy belépőjegy 25 lejbe kerül.

Az év minden napján, télen-nyáron várja vendégeit az Aquastar - a Vizek Birodalma.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: