2013-10-17 11:01:34• hírek • (x)

Halloween-buli a Züm Züm Játszóházban

Fergeteges Halloween-partyt szervez október 25-én a Züm Züm játszóház.

A Züm Züm Játszóház rengeteg újdonsággal és meglepetéssel várja a gyermekeket minden alkalommal. Itt a vidámság, a szórakozás a legkisebb gyereknek is minden alkalommal adott, nem csoda hát, hogy mára ez a játszóház lett a legkedveltebb a gyerkőcök és a szülők körében is.

Október 25-én pedig újabb fergeteges bulit tartanak itt: a Halloween Partyra 16.30 órai kezdettel a 6 év alatti gyerekeket, 19 órától pedig a 6 év felettieket várják. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy Halloweenkor mindenki valami ijesztő maskarát vesz fel. Nem lesz ez másképp ebben a buliban sem, hiszen a gyerekeket ide jelmezben várják, ahogy az esemény plakátja is hirdeti: Ne felejts el hozni jelmezt és jó kedvet!

A pénteki Halloween Partyra a helyek száma korlátozott, így a szülőknek érdemes mielőbb helyet foglalniuk csemetéiknek. Egy gyermek részvételi díja 20 lej, a testvéreknek viszont árengedmény jár.

És ami még nagyon fontos: a Züm Züm Játszóház október 25-től már nem a Grand Mall második emeletén, hanem az első emeleten fogja várni a gyermekeket. Itt jelezhetik a szülők a helyfoglalást a halloweeni bulira, illetve telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: