2009-10-19 17:08:32• hírek • Parajdi Andrea

Halloween party az árvákért

Mikuláscsomagokkal lepi meg a Diana Alapítvány által támogatott árvákat a Motoros Sas Baráti Kör. Az ehhez szükséges összegek egy részét a motorosok egy Halloween party megszervezésével próbálják összegyűjteni, így az öt lejes belépőt jótékony célra fordítják.

A Motoros Sas Baráti Kör nem először próbál segíteni a Diana Alapítvány árva gyerekein. Az intézmény összesen 26, 6 és 14 év közötti árvát lát el. Májusban szerveztek egy motorostalálkozót, ahol a gyerekeknek gyűjtöttek pénzadományokat, aztán mintegy hatvan millió régi lejből játékokat és a mindennapi élethez szükséges kellékeket vásároltak az árváknak.

Mikulás napján ismét szeretnének mosolyt csalogatni a kicsik arcára, ezért mikuláscsomagokkal lepik meg őket, amelyet stílszerűen a Mikulás fog átadni nekik. A csomagok elkészítéséhez szükséges pénz egy részét egy Halloween party belépőjéből akarják előteremteni.

Október 31-én, 20 órai kezdettel a nemrégiben megnyílt Infinity Clubban mindenkit várnak, aki egy laza, közvetlen „ereszd el a hajam" partyra vágyik és mindeközben az öt lejért megvásárolt belépőjegyével szívesen támogatná a szüleik nélkül nevelkedő kisgyerekeket.

A partyra beöltöző fiatalok jellmezeikkel díjakat is nyerhetnek. A lányok egy ingyen manikürt, vagy akár kozmetikai szolgáltatást nyerhetnek, a fiúkat pedig különböző tárgyi ajándékokkal jutalmazzák. Mindemellett az est folyamán tíz ízletes pizza is gazdára talál. A bulizni vágyók a helyszínen a többi meglepetést is megismerhetik. Itt az idő, hogy megtudd milyen lehet egy jótékony Halloween Party!


Jótékony célból szervez Halloween partyt a Motoros Sas Baráti Kör.

Jótékony célból szervez Halloween partyt a Motoros Sas Baráti Kör.

Jótékony célból szervez Halloween partyt a Motoros Sas Baráti Kör.
Motoron érkezik a Mikulás az árvákhoz


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: