2009-08-13 15:34:45• hírek • Gozner Gertrud

Halld a világot!

Augusztus 15 és november 15 zajlik nemzetközi szinten a Halld a világot! nevű kampány, amelynek során ingyenes hallásvizsgálatra invitálják a Föld lakosságát.

Idén először Románia is csatlakozott a kampányhoz, így többek közt szombattól Szatmárnémetiben is lehetőség nyílik az ingyenes vizsgálatra. Romániában az Audionova cég vállalta fel az akció lebonyolítást, mivel az ország 50 városában megtalálhatók a kirendeltségei.

Az elkövetkező három hónapban bárki felkeresheti a szatmári fiókot és ingyenes hallásvizsgálaton vehet részt. Amint a szervezők elárulták, az életkor nem számít, három hónapos kortól kezdve mindenkit letesztelnek. A vizsgálatokat szakemberek végzik a legmodernebb készülékekkel és az semmilyen fájdalommal nem jár a jelentkezők számára. Az érdekeltek felkereshetik a Stefan cel Mare 25 szám alatti központot, vagy időpontért jelentkezhetnek a 0261-711766-os telefonszámon.

 

A Halld a világot mozgalom 2006-ban indult, és fő célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a hallás fontosságára és az egész világon javítson az emberek hallóképességén, mert annak elvesztése az egyén társadalmi életére és a lelki egyensúlyára egyaránt kihat. A Hear the World mozgalomhoz számos híres zenész csatlakozott az évek során, úgy mint Placido Domingo, Bryan Adams, Moby, Mick Jagger, Amy Winehouse, Rod Stewart és Peter Gabriel.


A hallásvizsgálaton bárki ingyen részt vehet.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: