2009-11-16 14:12:18• hírek • Gozner Gertrud

Halld a világot! kampány

Hivatalosan ugyan november 15-én véget ért a Halld a világot! elnevezésű ingyenes hallásvizsgálati kampány, Szatmárnémetiben azonban továbbra is fogadják a jelentkezőket - tudtuk meg a hazai kampányt felvállaló cég szatmári kirendeltségének munkatársától.

- Szeretnénk ha a lakosság tudna róla, hogy év végéig meghosszabbítottuk az akciót, és továbbra is lehet jelentkezni az ingyenes kivizsgálásra - magyarázta a szakember.

Amint a cég munkatársa lapunknak kifejtette, havonta körülbelül százan keresték fel a rendelőjüket. Többen nem álltak meg a kivizsgálásnál, hanem kérték a hallásuk teljes rendbetételét. Az akció nyomán tíz szatmári lakos már hallókészüléket visel - tette hozzá a szakember.

A Halld a világot! kampány augusztus 15-én vette kezdetét világszerte, és idén először Románia is csatlakozott hozzá. A mozgalom fő célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a hallás fontosságára és minél több lakosnak segíthessenek, hogy visszaszerezhesse a hallóképességét. Ahány ember szinte annyiféle hallásprobléma létezik - magyarázta a szakember.

Az érdekeltek tehát továbbra is jelentkezhetnek a Stefan cel Mare 25 szám alatti központban, illetve  időpontot a 0261-711766-os telefonszámon kérhetnek.



Év végéig lehet jelentkezni az ingyenes vizsgálatra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: