2019-07-09 10:44:30• hírek • Bede Emőke

Halálra verte ivócimboráját egy avasújfalui férfi

A Szatmárnémeti Törvényszék mellett működő ügyészség sajtóosztálya tragikus kimenetelű esetről számolt be keddi közleményében: kérvényezték annak az avasújfalui férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint halálra vert egy másikat.

Az ügyészség tájékoztatása szerint július 6-án, hajnali 1 és 7 óra között a két avasújfalui férfi erősen ittas állapotba került, majd spontán szóváltásba keveredtek. A vita hevében C. G., a feltételezett elkövető egy súlyos, tompa tárggyal többször is hasba vágta az áldozatot, B. M.-et. Hogy mennyire brutális volt a támadás, jól mutatja az a tény, hogy a férfi szervezetében belső vérzés alakult ki, mivel leszakadt a bal veséje és a lépe is. Sajtóértesülések szerint a férfi holttestére szombat reggel helybeliek bukkantak rá egy árokparton.


A törvényszék helyt adott az ügyészség javaslatának, és C. G.-t 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték, így az ügy további fejleményeinek alakulását a gyilkossággal gyanúsított férfi már csak a rácsok mögül követheti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: