2013-11-22 15:01:09• hírek • Kocsis Zoltán

Halálra verte feleségét a részeg szatmári uzsorás

Halálra verte feleségét a részeg szatmári uzsorás kedd hajnalban. A nő csütörtökön hunyt el. A büntetett előéletű férfit akár másfél évtizedes szabadságvesztésre is ítélhetik.

A 48 éves Nicolae Bogdan és három évvel fiatalabb felesége kedd hajnalban veszett össze. A vita olyannyira elmérgesedett, hogy az alkohol hatása alatt álló férfi öklével arcon ütötte a feleségét. A nő olyan szerencsétlenül esett el, hogy fejét beütötte a közös házuk lépcsőjébe.

A 45 éves nőt kómás állapotban szállították a Szatmár Megyei Kórházba. Alapos vizsgálat után az orvosok úgy döntöttek, Nagybányára kell vinni a pácienst. Az asszony azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a máramarosi megyeszékhelyen sem tudtak segíteni rajta és két nap múlva elhunyt.

A rendőrség ezt követően megpróbálta őrizetbe venni az elkövetőt, ám csak némi nehézségek után akadt a nyomára. A törvényszék pénteken döntött a férfi 29 napos előzetes letartóztatásáról.

Roxana Cristeától, a rendőrség sajtószóvivőjétől megtudtuk, a házaspárnak négy fiúgyereke van. A férfinek korábban is meggyűlt már a baja az igazságszolgáltatással, hisz októberben uzsorás tevékenysége miatt indult ellene bűnvádi eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: