2015-09-06 11:33:28• hírek • Kocsis Zoltán

Halálra gázoltak egy középkorú férfit Szatmárudvariban

fotó: Szatmár.ro archívum
fotó: Szatmár.ro archívum

Újabb halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Szatmár megyében, pontosabban Szatmárudvariban, ahol egy óvatlan autós halálra gázolt egy középkorú kerékpárost. Alsóberekszón két személygépkocsi ütközött össze frontálisan, ketten megsérültek. Széplakon egy szatmári kamion futott bele egy máramarosi családba.

A közúti események sorát sajnos ismét egy halálos balesettel kell kezdenünk, amely szombat hajnalban történt Szatmárudvariban. A Ford Transit haszongépjárművet vezető P. Richárd a DN19F jelzésű országúton haladva 05.45 körül nem vette észre a vele megegyező irányba haladó kerékpárost. A gázolás következtében a 66. éves szatmárudvari T. Petru a helyszínen életét vesztette.

A 26 éves domahidai gépkocsivezetőt alkoholtesztnek vetették alá, ám az negatívnak bizonyult. Gondatlanságól elkövetett emberölés vádjával kell felelnie a bíróság előtt.

Valamivel több mint három órával később szerencsésebb kimenetelű baleset történt a DJ193E jelzésű megyei úton Alsóberekszón. A 61 éves felsőberekszói C. Ioan a Berekszó patak hídjához érve nem vette figyelembe, hogy az útszűkület miatt a szembejövő forgalomnak van elsőbbsége, és frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő Volkswagen Borával, melyet a szelestyehutai H. Vasile vezetett. A balesetben a Volkswagen két utasa, a 28 éves T. Veronica és a 7 éves H.V. megsérült, ám szerencsére mindketten csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. C. Ioan ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indul eljárás. A helyszínelés során megállapították, egyik érintett sem fogyasztott alkoholt.

Közlekedési balesetet szenvedett pénteken egy szatmári teherautó Szatmár megye határain kívül is. Az ismert húsfeldolgozó cég teherautója Szamosújvár felől haladt Dés felé, amikor a Kolozs megyei Széplakon egy máramarosi Opel nem adott neki elsőbbséget és elévágott. A személygépkocsiban egy család, a 25 éves férj, a 24 éves feleség és a 8 hónapos gyerekük ült. Ők valamennyien könnyebb sérülésekkel megúszták a kellemetlen kalandot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: