2015-07-02 17:08:17• hírek • Kocsis Zoltán

Halálra gázoltak egy kisfiút Krasznaterebesen

fotó: voceatransilvaniei.ro
fotó: voceatransilvaniei.ro

A Hegyi úton történt koccanás - melyről a Szatmár.ro már beszámolt - mellett a szerdai nap folyamán további négy súlyos közúti baleset történt Szatmár megye útjain. Sajnálatos módon egy 13 éves kisfiú az életét vesztette, hárman pedig súlyosan megsérültek.

A legsúlyosabb baleset Krasznaterebesen történt, ahol Mihai M. BMW típusú személygépkocsijával elgázolt egy 13 éves kisfiút. A helyszíni vizsgálatok során kiderült, hogy a kissrác az úton kerékpározott és át akart vágni az úttesten - elővigyázatlanul, szabálytalan helyen.

A baleset következtében a fiút a Szatmár Megyei Kórházba szállították, ám sajnos az orvosok sem tudtak rajta segíteni és az éjszaka folyamán életét vesztette.

Szintén súlyos baleset történt kevéssel dél után a DN1C jelzésű országúton Apa közelében. Andrei O. Mercedes személygépkocsijával előzni készült és nem vette észre, hogy a vele egyazon irányba haladó BMW - melyet Cristian B. vezetett - balra készül fordulni. A balesetben a Mercedes két utasa, egy 21 éves lány és egy 24 éves fiú súlyos sérülést szenvedett.

Kevéssel később Szatmárnémetiben, a Batizi út elején egy Mercedes típusú haszongépjármű nem adott elsőbbséget a motorosnak (fotó). Utóbbi, Alexandru G., súlyosan megsérült, a kisbusz máramarosi sofőrjéről pedig kiderült, hogy ittasan vezetett: 0,48 mg/l koncentrációt regisztrált a szonda kifújt levegőben.

Végezetül este 21.40-kor Nagymajtényban Ioan A. Piaggio típusú robogójával került át a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött Cosmin R. Volkswagenével. Szerencsére ebben az esetben a robogós csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: