2013-09-30 16:10:15• hírek • Kocsis Zoltán

Halálra gázoltak egy kerékpárost Pusztadarócon

Halálra gázoltak egy nyugdíjas kerékpárost vasárnap délután a Szatmár megyei Pusztadarócon. Az elmúlt hétvége során történt egy cserbenhagyásos baleset is, ahol egy légpisztollyal az autóban hagyta el a helyszínt az egyik érintett.

A hétvége legsúlyosabb következményekkel járó közlekedési balesete szeptember 29-én, 19.30 óra magasságában történt Pusztadarócon, a Fő utcán. A 66 éves helyi nyugdíjas kerékpáros jelzés nélkül hirtelen balra kanyarodott az úttesten, a vele egy irányba közlekedő V. Ovidiu pedig nem tudta elkerülni a balesetet. Az Audi típusú személygépkocsival elütötte az idős férfit, aki a baleset következtében életét vesztette. A helyszínen elvégzett vizsgálatok alapján a 33 éves szatmárnémeti nem fogyasztott alkoholt vezetés előtt.

Nem tudták viszont a baleset helyszínén megvizsgálni F. Georgét, aki szombaton hajnali 00.43 perckor a BMW típusú személygépkocsijával a Werbőczy (Mileniului) és a Zárda (Ceahlaului) utcák kereszteződésében okozott balesetet. Ennek során szerencsére csak anyagi kár keletkezett. A férfi elhagyta a helyszínt, majd reggel jelentkezett a rendőrség székházában. Mikor megvizsgálták autóját, abban egy 4,5 milliméteres GAMO típusú légpisztolyt találtak, amelyhez nem volt viselési engedélye.

Néhány méterrel odébb, ám szintén a Werbőczyi utcán egy másik baleset is történt vasárnap délelőtt. A Kinizsi (Ioan Slavici) utca sarkán a motorkerékpárral közlekedő B. Anton nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő személygépkocsinak, az ütközés következtében pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Vasárnap egy másik közlekedési baleset is történt Szatmár megyében, azon belül Szatmárudvariban. A 34 éves Robert D. elveszítette uralmát személygépkocsija fölött, egy hídpadkának, majd egy ház falának ütközött. A gépkocsi utasa, a 19 éves V. Maria kisebb sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: