2014-06-16 13:54:34• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos motoros baleset Gencs közelében, súlyos Apában

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Négy súlyos közlekedési baleset történt Szatmár megye közútjain vasárnap. Sajnálatos módon egy nagybányai motoros életét vesztette, egy másik motoros balesetben pedig egy középkorú nő súlyosan megsérült. Két személygépkocsi is az árokba borult, ám csodával határos módon e két esetben kisebb sérülésekkel megúszták az érintettek.

A halálos kimenetelű baleset a DN1F jelzésű megyei úton történt Gencs település közelében. A 28 éves nagybányai illetőségű Florin F. elővigyázatlansága következtében elveszítette uralmát Honda típusú motorkerékpárja fölött és az árokba borult. Sajnálatos módon olyan szerencsétlenül esett és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, ami az életébe került.

Vasárnap egy másik súlyos motoros baleset is történt Apa településen. A 22 éves Máramaros megyei lány személygépkocsijával balra akart fordulni, ezért lassított. Mindezt azonban nem vette észre időben az 50 éves magyarországi motoros, aki a javallott követési távolság be nem tartása következtében Yamahájával beleszaladt a lassuló gépkocsiba. A balesetben súlyosan megsérült a motor utasa, egy 53 éves magyarországi nő.

Ijesztő baleset történt vasárnap reggel fél kilenc körül Sárközújlakon is. A 34 éves V. Irina vezette Skoda személygépkocsi összeütközött a szemből jövő mikrobusszal. A személygépkocsi a Suceava megyei Falticenibe származó fiatalember vezette busz oldalának csapódott, onnan pedig az árokba. Mivel az egyik ajtót nem tudták kinyitni, a tűzoltóság szakembereinek segítségére volt szükség, akik feszítővágó alkalmazásával szabadították ki az utast. Szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Szintén kisebb sérülésekkel úszta meg annak a BMW-nek a 19 éves utasa, amely Vámfalu közelében borult az árokba. A 22 éves színérváraljai C. Mihai a túlzott sebesség miatt veszítette el uralmát gépkocsija fölött, amely a menetirány szerinti jobb oldali árokba borult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: