2016-07-27 01:19:40• hírek • Kocsis Zoltán

Halálra gázoltak egy idős férfit Szamosdob közelében - Azonosították az áldozatot FRISSÍTVE

illusztráció
illusztráció

Borzalmas közlekedési baleset történt kedd késő este Szamosdob és Szerdahelyitanya között: egy mikrobusz halálra gázolt egy kerékpárost. Az idős férfi a helyszínen életét vesztette, arca a felismerhetetlenségig roncsolódott.

A baleset pontos körülményeiről egyelőre keveset lehet tudni. Ami biztos, hogy a furgon összeütközött egy kerékpárral, amelyen egy 60 éves férfi ült. A szemtanúk szerint a kerékpáros nem viselte az ilyenkor kötelező fényvisszaverő mellényt.

A baleset következtében az áldozat a jármű alá szorult, amely így több méteren át vonszolta magával. A férfi arca a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

A helyszínre érkező rohammentősök nem tehettek mást, mint hogy megállapították a halál beálltát.

 


Frissítve! A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a Ford Transitot vezető 41 éves szatmárnémeti S.C. nem vette észre a vele megegyező irányban haladó kerékpárost, aki nem viselte az ilyenkor kötelező fényvisszaverő mellényt. A hatóságnak sikerült azonosítania az áldozatot: kiderült, hogy nagybányai illetőségű és 67 éves. A helyszíni vizsgálatok alapján a Fordot vezető sofőr nem állt alkohol hatása alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: