2020-05-27 14:12:24• hírek • Bede Emőke

Halálra gázoltak egy biciklist Érkávás közelében

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Két közlekedési baleset is történt megyénkben alig néhány óra leforgása alatt – tudtuk meg a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség legfrissebb közleményéből.

Május 26-án, nem sokkal esti fél nyolc után arról értesítették a közlekedésrendészet munkatársait, hogy baleset történt Szatmárnémetiben, a Traian sugárúton. A helyszínre kivonuló rendőrök megállapították, hogy egy 67 éves, bukaresti férfi nem adta meg az elsőbbséget annak a 20 éves gyalogosnak, aki a kijelölt átkelőn szeretett volna átjutni az út túloldalára. A gázolás következtében a fiatal gyalogos könnyebb sérüléseket szerzett. Az autóvezetőt még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye szerint az illető nem fogyasztott szeszesitalt indulás előtt.


A második balesetre 22 óra 30 perc körül került sor az 1F jelzésű úton, Érkávás közelében. A helyszínre kiérkező rendőrök a vizsgálat során megállapították, hogy egy 32 éves, nagykárolyi férfi haszongépjárművével halálra gázolt egy, az úttesten kerékpározó 29 éves fiatalembert. Az érkávási áldozat nem viselt láthatósági mellényt, és kerékpárja sem volt ellátva fényvisszaverő elemekkel – hangsúlyozza a rendőrség. Az egyenruhások az autóvezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett.


A rendőrség mind a két ügyben folytatja a nyomozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: