2009-05-13 17:24:35• hírek • Balogh Anita

Halálos motorbaleset a Dariu Pop utcában

Kevéssel 17.30 óra előtt halálos motorbaleset történt a szatmárnémeti Dariu Pop utcában. Információink szerint egy huszonéves motoros vesztette életét a balesetben.

Egy autónak csapódott, majd egy másik gépkocsi elé esett egy speedmotoros szerda délután a szatmárnémeti Dariu Pop utcában. A szemtanúk elmondása szerint a református templom irányából a Closca sugárút felé tartott egy autós, aki egy álló kisteherautót akart megelőzni, de mivel szemben egy taxi közeledett, lelassította gépjárművét.

Az autós mögött - a rendőrség információi szerint nagy sebességgel - haladó  motoros azonban csak későn vette észre a veszélyt, már előzni kezdte a lelassított gépjárművet, de amikor a szemből érkező taxit észrevette, az ütközést elkerülendő, az autó oldalának csapta motorját. Az ütközés lerepítette a motorost az éppen arra érkező taxi elé, amelyik már nem tudta elkerülni az ütközést, és elütötte a már sérült fiatalembert.

A szemtanúk elmondása szerint a speedmotoros nem mozgott, amikor a SMURD rohammentősei kiérkeztek. A rendőrségtől kapott információk szerint a huszonéves fiatalember a kórházba szállítás közben életét vesztette.

A balesettel kapcsolatosan pontosabb információkkal a hivatalos rendőrségi jelentés kibocsátása után tudunk szolgálni.

A képre kattintva megtekinthető a balesetről készült fotógaléria



Egy autónak csapódott, majd egy másik gépkocsi elé esett egy speedmotoros szerda délután a szatmárnémeti Dariu Pop utcában.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: