2020-06-13 11:11:47• hírek • Bede Emőke

Halálos közlekedési baleset történt szombat reggel Bikszádon

Képünk illusztráció. Forrás: Szilágy Megyei Katasztrófavédelem
Képünk illusztráció. Forrás: Szilágy Megyei Katasztrófavédelem

Tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt szombat reggel a Szatmár megyei Bikszád területén, ahol egy haszongépjármű és egy motorkerékpár ütközött össze.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője az esettel kapcsolatban közölte, hogy a furgont vezető 22 éves, helybeli sofőr szeretett volna a menetirány szerinti bal oldalra – információink szerint egy udvarra – kanyarodni, ám nem adott elsőbbséget a szemből érkező motorbiciklinek, melyen egy 18 éves fiatal és 38 éves utasa ültek. A két jármű sajnos összeütközött, a motoron ülő két személy pedig súlyosan megsérült, mi több, állapotuk szükségessé tette, hogy a helyszínre egy mentőhelikoptert is riasszanak. Hiába azonban a gyors segítség, a középkorú utas életét sajnos nem lehetett megmenteni.


A helyszíni vizsgálatok során a rendőrség megállapította, hogy a motorkerékpárt vezető fiatal egyetlen kategóriában sem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal. A furgon vezetőjét alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett. Az ügyben büntetőjogi eljárást kezdeményeztek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: