2016-01-16 13:47:30• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos közlekedési baleset Nagymadarászon

fotók: Ovidiu Domide – ACAR
fotók: Ovidiu Domide – ACAR

Egy fiatal nő a helyszínen életét vesztette, egy férfit pedig kórházba kellett szállítani a közlekedési balesetben Nagymadarászon. A helyszínre érkezőket megrázó kép fogadta: a kamionnak csapódott Audiból gyakorlatilag egy halom ócskavas maradt.

A baleset 11.00 óra körül történt Nagymadarászon, a település Erdőd felőli végénél. A szemtanúk beszámolója szerint a nagy sebességgel közlekedő Audi valamilyen oknál fogva átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy vontatókocsis platós teherautóval.

Az ütközés intenzitását és az Audi közlekedési sebességét jelzi, hogy a személygépkocsi tetejét teljesen legyalulta a teherautó karosszériája. Az Audi vezetője, egy fiatal nő, a helyszínen életét vesztette, a teherautó sofőrjét pedig kórházba szállították.

A hatóság egyelőre hivatalos tájékoztatást nem adott ki az esetről, sajtóértesülések szerint viszont a nő azonosítását nehezítette, hogy semmilyen személyes dokumentumot nem találtak az autóban.

A baleset és a helyszínelés miatt a forgalom mintegy egy órán keresztül le volt zárva, kilométeres gépkocsisorok gyűltek fel mindkét irányban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: