2013-10-13 16:21:02• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos közlekedési baleset Decebalon

Súlyos, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt vasárnap délután a Szatmárnémetihez közeli Decebal településen. A BMW típusú személygépkocsi vezetője, egy, a térségben ismernek számító énekes, a helyszínen életét vesztette, miután a feje elvált a testétől.

Alig két hét után újabb halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Szatmár megye közútjain, ezúttal Decebal településen. Az esetről egyelőre hivatalosan nem sokat tudni, az viszont biztos, hogy egy személy az életét vesztette, egy másik pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A fekete BMW valószínűleg a túlzott sebesség miatt a nedves, csúszós aszfalton megcsúszott, lesodródott az útról, kettétört két út menti fát valamint két hídpatkát és az árokban kötött ki. A gépkocsi a felismerhetetlenségig összetört, benne pedig életét vesztette a 33 éves sofőr, míg utasát csak a tűzoltóság szakemberei tudták kiszabadítani a vas fogságából.

A gépkocsi vezetője egy, a térségben ismertnek számító énekes, mulattató, Ciprian Gatina volt. Szemtanúk szerint a baleset következtében feje szabályszerűen elvált testétől. A gépkocsi utasa, egy batizi férfi a sors furcsa fintora következtében néhány töréssel  megúszta a szörnyű balesetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: