2020-03-20 15:00:08• hírek • Bede Emőke

Halálos kimenetelű közlekedési balesetet okozott egy ittas férfi

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Március 19-én, 17 óra 56 perckor arról értesítették a közlekedési rendőrséget, hogy baleset történt a 194C jelzésű megyei úton, Batiz területén.

A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy az autót vezető 31 éves helybeli férfi megelőzött egy másik járművet, viszont a saját sávjába való visszatéréskor elvesztette irányítását az autója felett, kicsúszott a menetirány szerinti jobb oldalra, nekiütközött egy villanyoszlopnak, majd belecsapódott egy ház kerítésébe is.
 

A balesetben az autó 29 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett, melynek okán a mentősök azonnal kórházba szállították. Sajnos a férfi állapota válságos maradt, majd péntek hajnalban végleg leállt a szíve, az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
 

A gépjármű vezetőjét még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá. A férfi által kifújt levegőben a készülék 0,69 mg/l légalkoholszintet mutatott ki, azaz az illetőt nem csak a haláleset, hanem ittas vezetés miatt is felelősségre fogják vonni. Mi több, a rendőrség azt is megállapította, hogy a BMW-n lévő ideiglenes rendszám, közismertebb nevén piros rendszám két nappal korábban érvényét vesztette, tehát a férfi így egy be nem jegyzett autóval közlekedett, mely úgyszintén bűncselekménynek számít.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: