2012-07-30 13:50:23• hírek • Póti Orsolya

Halálos kimenetelű balesetek Vámfalu környékén

Súlyos közlekedési balesetekről tájékoztatott a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség július 29-én vasárnap délután. A rendőrség legfrissebb adatai szerint mindkét fiatal sofőr életét vesztette a Vámfalu közelében történt autóbalesetekben, és egy újabb baleset is történt Avasújváros mellett.

Vasárnap reggel 7 óra körül súlyos autóbalesethez riasztották a közlekedési rendőrség munkatársait. A 21 éves S. Iulian szaploncai lakos nagy sebességgel haladt a Vámfaluból kivezető, DN19 országúton, majd elvesztette uralmát a gépjármű fölött és egy fának ütközött. A baleset következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette, míg autóban ülő másik három személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

A halálos kimenetelű baleset után nem sokkal egy újabb karambol történt majdnem ugyanazon a helyszínen. A 21 éves P. Ioan sárközújlaki lakos szintén nagy sebességgel haladt a DN19-es útszakaszon és elvesztette uralmát az autó fölött. A gépjármű egy hídfőnek ütközött, aminek következtében a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. A fiatal fiút a Szatmár Megyei Kórházba szállították, de minden életmentő beavatkozás ellenére ő is életét vesztette.

Szintén július 29-én, vasárnap késő délután történt közlekedési baleset Avasújváros mellett, a 109-es számú megyei útszakaszon. A 37 éves P. Petre vámfalui lakos vezetés közben elaludt a volán mögött, áttért az ellentétes irányú forgalmi sávba és egy másik, szabályosan haladó gépjárművel ütközött.

A másik gépjármű sofőrje a 40 éves M. Ovidiu, illetve az általa vezetett autóban ülő két utas kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a karambol okozója szintén nem szenvedett súlyos sérüléseket. A vétkes sofőr ellen bűnvádi eljárást indított a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: