2014-12-10 19:00:26• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos kerékpáros-gázolás a Szatmárudvari úton

Tragikus közlekedési baleset történt szerda késő délután Szatmárnémeti és Szatmárudvari között, a Kakszentmártoni letérőnél. Egy kerékpáros az életét vesztette.

A szemtanúk beszámolója szerint a fiatalember, akinek személyazonosságát egyelőre nem hozta nyilvánosságra a rendőrség, kerékpárjával a Kakszentmárton felé vezető útról a Szatmárnémetit Szatmárudvarival összekötő 19F jelű országútra fordult ki. A férfi nem viselt fényvisszaverő mellényt és nem is biztosította magát.

Szerencsétlenségére pontosan egy Szatmárudvariból Szatmárnémeti felé tartó bordó, jobbkormányos, ám szatmári rendszámú Mercedes elé vágott ki. A gépkocsit egy fiatal férfi vezette, aki nem tudta elkerülni a balesetet.

A helyszínre siettek a mentősök és a SMURD rohammentői is, a rendőrség pedig lezárta a közúti forgalmat. A szakemberek hosszú percekig próbálták újjáéleszteni a fiatal férfit, ám ez nem járt sikerrel: a kórházba érve már nem tehettek mást, mint hogy megállapították a halál beálltát.

Szintén a szemtanúk elmondása szerint a szerencsétlen kerékpáros közel 30 méteren keresztül sodródott a Mercedes motorházán-szélvédőjén. Ezt bizonyítja a tény, hogy a kerékpár az ápolás helyétől jóval távolabb hevert az árok partján, magára hagyatottan.

A beleset miatt a közúti forgalom több mint egy órán keresztül le volt zárva, ami komoly fennakadást okozott: Szatmárnémeti felé több száz méteres autósor gyűlt fel.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: