2010-08-10 12:03:28• hírek • Szatmar.ro

Halálos helikopter-bemutató ...

Egy tragikus és egy mókás jelenet a hétvége sporteseményeiről.

Sajnos a sport olyan mint az élet: néha örömforrás, máskor bosszúságot okoz, néhol az emberi teljesítőképesség határait feszíti, máskor pedig túl is jut azon. Néha pedig a tragédiát sem lehet kiküszöbölni.

A fehérorosz Borovaja városa melletti repülőtér egy repülőbemutató színhelye volt a hétvégén, amelyen sportrepülőgépek és helikopterek egyaránt megküzdöttek a nézők elismeréséért. Mindez Gunter Zimmer színre lépéséig. A 74 esztendős német pilóta lélegzetállító dolgokat produkált MD500-as, amerikai gyártmányú helikopterével, mígnem egy szándékos zuhanás végén már nem tudta megfogni gégét. Az a földnek csapódott, azonnal felrobbant, a veterán sportemberen már nem tudtak segíteni.

Hál'istennek azonban a sport gyakrabban szól elképesztő, néha megmosolyogtató teljesítményekről. Hasonlót láthattak a nézők a japán baseball-liga Jokohama Bays Stars - Hirosima Carp találkozón. A vendégek elkapója, Akamacu Maszato hihetetlen ügyességgel „szaladt" fel a falra, hogy elkapja a labdát, amiért meg is kapta jutalmát: a vastapsot.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: