2014-01-02 15:03:52• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos gázolás új év előtt fél órával

illusztráció
illusztráció

Három súlyos közlekedési baleset is történt Szatmár megye közútjai az ó esztendő utolsó és az új év első óráiban. Sajnálatos módon a balesetek következében egy középkorú férfi az életét vesztette, további három személy pedig megsérült.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset valamivel több mint fél órával az óesztendő vége előtt történt Turcon. A 22 éves B. Vasile Volkswagen típusú személygépkocsijával elgázolta az úttesten szabálytalanul, fényvisszaverő mellény nélkül közlekedő 54 éves T. Grigorét valamint az 59 éves T. Vasilét. A két gyalogos közül utóbbi kisebb sérüléseket szenvedett csupán, előbbi viszont belehalt sérüléseibe. Néhány nap alatt ez a második halálos közlekedési baleset a megyében, legutóbb pénteken egy idős férfi vesztette életét.

Kronológiai sorrendben haladva az első baleset még kedd délután Erdődön történt. A 28 éves, sándrai G. Romeo a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát Audi típusú személygépkocsija fölött, átsodródott az úttest túloldalára és összeütközött egy mikrobusszal. A balesetben az Audi két utasa is megsérült: D. Iuliu súlyosan, D. Ileana pedig könnyebben.

Végezetül immár 2014-ben, szerda hajnali 05.35-kor a 23 éves Catalin C. csapódott BMW-jével egy ingatlan kerítésének Tasnádon. A helyszínelő rendőrök megállapították, a fiatalember erősen ittasan ült kormánykerék mögé: a szonda 0,61 mg/l alkoholszintet regisztrált kifújt levegőben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: