2015-02-22 15:00:02• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos gázolás Pete közelében - 13 autót rongált meg a billenős kamion

Újabb tragikus, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Szatmár megyében: egy fiatal férfi Pete közelében szabálytalanul gyalogolt az úttesten, amikor elgázolták. Súlyos gázolás történt Szamoskrassón és súlyos sérülést szenvedett egy robogós is.

Sajnálatos módon ez a hétvége sem múlott el súlyos közlekedési balesetek nélkül Szatmár megye közútjain. Ráadásul az egyik emberéletet is követelt. Péntek este, kevéssel éjfél előtt a DN 19-es országúton, Pusztadaróc és Pete között a 29 éves G. Stefan Mercedes Sprinter haszongépjárműjével közlekedve nem vette észre az út szélén szabálytalanul, fényvisszaverő mellény nélkül gyalogoló P. Dumitrut. A balesetben sajnos a 38 éves gyalogos a helyszínen életét veszítette.

Szintén súlyos gázolás történt péntek folyamán Szamoskrassón, ahol Mercedes típusú személygépkocsijával közlekedve a 32 éves S. Péter ütötte el C. Valentint. A 63 éves férfi kerékpárjával elővigyázatlanul akart irányt váltani és befordult a gépkocsi elé. A kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Szintén súlyos sérüléseket szenvedett az a 26 éves C. Vasile, aki Yamaha típusú robogójával hátulról beleszaladt egy vele egy irányba haladó gépkocsiba. A helyszínelés során aztán kiderült, hogy a robogó nem volt bejegyezve, a fiatalembernek pedig nem volt vezetői engedélye.

Végezetül nem mindennapi közlekedési baleset történt Józsefháza és Sárközújlak között. B. Mihai kavicsot szállított DAF típusú billenős teherautójával, ám a rakomány nem megfelelő módon volt felpakolva. A lehulló kavics pedig összesen tizenhárom különböző személygépkocsiban okozott kisebb-nagyobb kárt. Ezért a gépkocsi vezetőjét 780 lejre bírságolták meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: