2014-10-17 09:25:06• hírek • Blikk.hu

Halálos fenyegetést kapott Demcsák Zsuzsa

Életveszélyesen megfenyegették Demcsák Zsuzsát. A TV2 Mokka műsorvezetőjének egy ismeretlen azt írta: „Meg fogsz dögleni!"

Egy magát Boginak nevező levélíró a héten több szerkesztőséghez is eljuttatott egy olyan e-mailt, amelyben arról írt, hogy a tévésnek elvették a jogosítványát, emiatt taxival közlekedik, gyermekeit pedig édesapja vagy testvére viszi az iskolába. A Blikk információja szerint ezután Demcsák Zsuzsa is kapott egy levelet, amelyben megfenyegették.

- Minden arra utal, hogy aki kiadta a sajtónak a bevont jogosítványomról szóló információt, régóta figyel engem, sőt talán ismer is. A jelek szerint sokat tud rólam, és ez nagyon-nagyon megrémiszt - mondta Demcsák, aki viszont arra nem kívánt reagálni, hogy valóban életveszélyesen megfenyegették-e.

Ugyan a tévés ügyvédje sem kívánt megszólalni a témában, Demcsák egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse elárulta, Zsuzsát érthető módon megviselték a történtek.

- Zsuzsát megfenyegették, méghozzá nagyon durván. Valaki azt írta neki e-mailben, hogy „meg fogsz dögleni" - mondta az informátor.

- Bár érthető módon kiborult emiatt, próbálta összeszedni magát. Igazi profiként vezette végig a reggeli műsort, a nézők semmit nem vehettek észre a viselkedésén a történtekből. Nagyon aggódunk miatta, hiszen annyi őrült van a világban, és nem tudni, az illető komolyan gondolja-e a fenyegetést.

A cikk folytatása a Blikk.hu portálon olvasható. Ha ide kattint, ott terem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: