2007-08-24 16:32:08• hírek • Szatmar.ro

Halálos balesetek Szatmár megyében

baleset_1Egy 3 éves és egy 2 hónapos gyermek is életét vesztette a tegnapi és a mai balesetekben.
Az elmúlt napokban több súlyos, emberi áldozatokat követelő balesethez hívták ki a rendőrséget. 23-án Nagykárolyban, a Román hadsereg utcán a 38 éves, 2007-ben szerzett B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező Emeric R.  a TV 14 márkájú gépkocsijával, technikai meghibásodás következtében egy bal kanyarban elveszette uralmát a jármű felett, és a Constantin Dobrogeanu Gherea utca 49 szám alatti háznak ütközött. Súlyos sérüléseket szenvedett az autó vezetője, valamint a tizennyolc éves L. Lóránt is, aki később életét vesztette.

Szintén súlyos baleset történt tegnap este Kismajtény közelében. Ez esetben a nagybányai 33 éves Dumitru M. Opel Kadet márkájú gépkocsijával szabálytalanul előzött, és frontálisan ütközött a német állampolgárságú, 29 éves Ştefan P. által vezetett BMW gépkocsival, aminek következtében az Opelben utazó 3 éves Bogdan M. életét vesztette, illetve Maria M. súlyosan megsérült.

Ma reggel Ákoson, egy Fiat márkájú gépkocsit vezető 19 éves fiatalember, Adrian B., elaludt a volánnál,  és az útról lecsúszva egy betonhídnak ütközött. Az autóvezető könnyebb sérülésekkel megúszta, de az utasai, a 22 éves Rodica C. és mindössze két hónapos gyermeke életét vesztette. Az említett balesetekben az utasok nem használták a biztonsági övet. 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: