2012-07-05 10:39:01• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos baleset Kismajtény közelében

Halálos baleset történt szerda délután Szatmár megyében, a 19-es országúton, Kismajtény település közelében. Egy férfi azonnal életét vesztette, két nőt kórházba szállítottak. A személygépkocsi vezetője halálának családja is szemtanúja volt.

Szerda délután, kevéssel 17.00 után a Skoda Fabia személygépkocsi eddig ismeretlen okból kifolyólag áttért a menetirányával ellentétes sávra, ahol frontálisan összeütközött egy brassói rendszámú MAN típusú tehergépkocsival. Az ütközés következtében a Skodát vezető, szatmárnémeti illetőségű S. Daniel Sorinel a helyszínen életét vesztette.

A személygépkocsi két utasát, a 27 éves L. Alexandrát és a 19 éves S. Vanesát a Nagykárolyi Városi Kórházba szállították. Ők csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. A járműben ült még a gépkocsivezető felesége és gyerekük, ők sértetlenül lettek szemtanúi a férfi halálának.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Skoda miért sodródott át a másik sávra, a helyszínelő rendőrök szerint a 42 éves gépkocsivezető vagy elaludt, vagy rosszul lett vezetés közben. Az viszont biztos, hogy a kamiont vezető 32 éves U. Marian nem fogyasztott alkoholt, mielőtt kormánykerék mögé ült volna.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: