2012-10-26 13:30:00• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos baleset Józsefháza és Apa között – egy rendőr életét vesztette

Egy férfi életét vesztette péntek délelőtt Józsefháza és Apa között, amikor egy teherautó frontálisan összeütközött egy személygépkocsival. Egy héten belül ez már a második halálos kimenetelű baleset Szatmár megyében.

A Szatmár Megyei Rendőrséget 11.15 órakor riasztották, hogy közlekedési baleset történt Józsefháza és Apa között, a DN19A jelzésű országúton. A helyszínre siető egységeket szörnyű kép fogadta: egy teherautó frontálisan összeütközött egy személygépkocsival, majd mindkét jármű az árokba sodródott.

A helyszínelés során kiderült, hogy a Nagybánya felől Szatmárnémeti felé haladó, az aradi illetőségű 44 éves Sorin O. vezette teherautó egyelőre ismeretlen okból áttért a menetiránnyal szembeni sávba, ahol frontálisan összeütközött a szabályosan közlekedő Volkswagen Passat típusú személygépkocsival. A fekete színű gépkocsit vezető 42 éves színérváraljai illetőségű Vasile U. azonnal szörnyethalt.

A szerencsétlenül járt férfi, akinek a felesége is a helyszínre érkezett időközben, a Máramaros Megyei Rendőrség munkatársa volt.

Egy héten belül ez már a második halálos kimenetelű baleset volt Szatmár megyében: vasárnap Szamoslippó mellett egy részeg autós borult az árokba. A személygépkocsi utasa, egy 24 éves remetemezői fiatalember a helyszínen életét vesztette.

Három hónapon belül ez már a második olyan eset, hogy valamelyik belbiztonsági szervezet munkatársa veszíti életét közlekedési balesetben a megyében. Július 31-én egy 27 éves határőr motorkerékpárjával Túrterebestelep határában egy traktorral ütközött. Épp egyik kollégája temetésére sietett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: