2019-06-03 08:04:40• hírek • Bede Emőke

Halálos baleset Avaspatakon: a rendőrség ismertette a helyszíni vizsgálatok első eredményeit

Mint arról a reggeli órákban beszámoltunk, fatális kimenetelű közlekedési baleset történt hétfő reggel a Nagytarna községben található Avaspatak településen. A rendőrség rendkívüli sajtótájékoztató keretében ismertette a helyszíni vizsgálatok első eredményeit.

„Hétfő reggel, 7 óra 17 perc környékén egy 28 éves, batarcsi férfi egyelőre tisztázatlan okok miatt áthajtott a szemközti sávba, majd frontálisan összeütközött egy másik személyautóval, melyet egy 49 éves, bocskói férfi vezetett. Sajnos a balesetben a 49 éves sofőr életét vesztette, a másik, 28 éves férfi pedig könnyebb sérüléseket szerzett. Az első autóban a sofőr mellett egy 38 és egy 46 éves férfi is utazott, utóbbi súlyosan megsérült” - mondta el hétfő délelőtt Paula Gabor, a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője. Hozzátette: a rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított bűnügyi eljárást, a baleset pontosabb körülményeit tisztázó nyomozás jelenleg is zajlik.


A baleset erejét jelzi, hogy a szóvivő által említett 46 éves férfi a balesetben elvesztette az egyik karját, ennek okán őt egy SMRUD-mentőhelikopterrel továbbszállították Marosvásárhelyre.


Emlékeztetőül: Az ISU közlése szerint a két autó ütközése nyomán négy férfi sérült meg. Hármuknak sikerült önerőből kijutni a roncsokból, a negyedik személyt azonban a tűzoltóknak kellett kivágniuk. Sajnos az élete megmentésére tett kísérlet hiábavalónak bizonyult: 8 óra 50 perckor a férfit halottnak nyilvánították. Egy másik sérülthöz riasztani kellett egy SMURD-mentőhelikoptert, ugyanis a férfi felső végtagja olyannyira összeroncsolódott, hogy a lehető legrövidebb időn belül Marosvásárhelyre kell juttatni - adta hírül a katasztrófavédelem.

 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: