2018-02-03 07:10:11• hírek • Blikk.hu

Halálközeli élményéről vallott Détár Enikő

Halálközeli élményeiről vallott Détár Enikő! A Turay Ida Színház közkedvelt művésznője Az utolsó szerep című előadásban – amelynek bemutatója február 17-én lesz – egy halálos kórral küzdő színésznőt alakít, és a Blikknek nem is tagadta, a nehéz sorsú karakter megformálásához saját, kellemetlen tapasztalatait vette alapul.

– A színésznőt, Klementinát élete utolsó időszakában még a szerelme is elhagyja, hogy ne lássa a szenvedését. Bonyolult volt számomra is megformálni ezt a karaktert, mert vissza kellett nyúlnom a saját élményeimhez, és bizony azok nem szép emlékek. 2015-ben volt egy súlyos autóbalesetem, amelyben szerencsére nem lett komolyabb sérülésem, de másodpercek alatt lepergett előttem az életem – idézte fel Détár Enikő, aki egy másik alkalommal egy egész lódarázsrajba is belelépett.
 

– Emlékszem, szinte semmilyen fájdalmat nem éreztem, de a csípésükből a testembe kerülő méreganyag ­miatt nem kaptam levegőt. Borzasztó érzés volt és rettenetes emlék, ami persze, nagymértékben segített abban, hogy még alaposabban kidolgozzam a szerepem karakterét. Ez azt is eredményezi, hogy sokszor nehezen vagy egyáltalán nem tudom letenni a munkám még otthon sem. Minden gondolatomat áthatja a szerep, és bevallom, sokszor a párom kér, hogy engedjem el a munkát, mert beleivódik a hétköznapjainkba.
 

A szövegtanulás, a próbák és az előadások mellett azonban igyekszik egyensúlyban tartani párkapcsolatát szerelmével, Péterrel, és családanyaként is helytáll.
 

– Az évek alatt rájöttem, hogy havonta nekem is szükségem van néhány nap pihenésre, hiszen szinte egész hónapban játszom. Szerencsére ebben a párom is tökéletes partner – mesélte Enikő.

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: