2011-08-25 07:29:25• hírek • www.blikk.hu

Halálfélelem lett úrrá Keresztes Ildikón

Le kellett állítani az X-Faktor 2011-es reklámfilmjének a forgatását Keresztes Ildikó miatt, mivel a tehetségkutató női mentora pánikba esett.

Az énekesnő eddig soha nem érzett hasonlót, ezért a társai mellett őt is sokkolták a történtek. Történt ugyanis, hogy Ildikónak és mentortársainak egy modern helikopterrel kellett felszállniuk a forgatás kedvéért, ez azonban nem ment zökkenőmentesen. A vagány énekesnő - társai legnagyobb megdöbbenésére - hirtelen falfehér lett, halálfélelem lett úrrá rajta, ezért azonnal le kellett szállni a helikopterrel.

– Már a felszállásnál nyugtalan voltam. De nem mertem szólni, nehogy azt higgyék rólam a srácok, nem bírom a gyűrődést. De ez a kitartás nem tartott sokáig, és borzalmas halálfélelem lett úrrá rajtam, teljesen bepánikoltam, és szinte könyörögtem a pilótának, hogy szálljunk le. Borzasztó rossz érzés volt. Többször is repültem már, igaz, helikopteren még nem, de eddig ilyen problémám sosem volt. Szerencsére a fiúk résen voltak, és igyekeztek megnyugtatni – emlékezett vissza a szörnyű élményre Ildikó, akinek pánikrohama még mentortársát, Nagy Ferót is megijesztette.

– Szinte alig telt el néhány másodperc, és Ildi falfehér lett. Rögtön jeleztük is a stábnak, hogy azonnal le kell szállnunk. Közben persze mindannyian igyekeztünk megnyugtatni, ami szerencsére sikerült – árulta el a nemzet csótánya.

A kisfilm rendezője, Kovács Dániel Richárd szerint a legjobban megtervezett forgatókönyvbe is csúszhat homokszem.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: