2009-10-02 14:28:20• hírek • Blikk.hu

Halál vár Cipőre?

Nem képes tovább egyedül megbirkózni fájdalmával a Republic frontembere. Bódi László (44) hosszú időn keresztül magában tartotta problémáit, még legszűkebb környezete elől is titkolta, súlyos gondjai vannak az egészségével.

A Blikk tavaly decemberben elsőként számolt be arról, hogy Cipő egy zenekari próba alkalmával hirtelen összeesett, majd rohammentő szállította kórházba. Az orvosok szövődményes tüdőgyulladást állapítottak meg nála, később kiderült, Cipőnek szívrohama volt, amelynek következtében a Balatonfüredi Állami Szívkórházba szállították. A legrosszabb csak ezután következett: orvosai szerint ugyanis az énekesnek szívátültetésre van szüksége.

Cipő, a Republic énekese időnként a koncerteken is rosszul lett, nem bírta a terhelést. Cipő azonban ezt sem magának, sem rajongóinak nem akarta bevallani. Éppen ezért amint lehetett, ismét színpadra állt és énekelt. Hangjából azonban a keserűség hallatszott.

- Hárítani próbáltam. Nem akartam elfogadni, elhinni, hogy ekkora a baj. Képtelen voltam tudomásul venni, hogy súlyos szívelégtelenségben szenvedek, s rajtam már csak egy donor segíthet - vallott őszintén betegségéről a Story magazinban Cipő.

Egy-egy koncert alkalmával azonban már lehetett látni, hogy Cipő nincs formában. Előfordult, hogy tüdeje nem bírta a többórás megpróbáltatásokat, ilyenkor az együttes gitárosa, Boros Csaba segített be az éneklésbe. Ez azonban nem enyhíthette Cipő harcát, amit a mindennapokkal kellett megvívnia.

- Bezárkóztam, magamba fordultam, sokáig beszélgetni sem volt kedvem, legszívesebben egyedül töltöttem a napjaimat.



Olvassa tovább a cikket a www.blikk.hu honlapon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: